jueves, 13 de marzo de 2008

Siem Reap, Cambodja

VEURE FOTOS VEURE MES FOTOS
Un cop he vist els meus pares a l’aeroport de Bangkok, casi ploro!!!! Tota una alegria!!! De Bangkok no gaire cosa a dir, només que hem estat en una suite al Chateaux de Bangkok que era dos cops casa meva!!!! Al dia següent hem anat cap a l’aeroport per agafar un vol via Siam Reap. Aquí el primer dia hem estat fent una excursió a veure com viuen la gent del llac i donant una volta amb barco per la seva “water village”. Ha estat molt interessant veure com viuen tant la gent de terra com els que viuen en cases flotants en el llac Tonlé Sap. La gent que viu a terra són com nòmades ja que quan és l’época de pluja traslladen totes les barraques i van a buscar un lloc que estigui més segur. La gent que viu en el llac els hi és igual ja que les seves cases floten però flipes una mica de com viu la gent. Les cases no són tan rurals com les de Laos però d’una petada pots tirar una pared, totes estan fetes de materials de fusta, canyes de bambú i amb sostres d’uralita. El segon dia ja hem començat a fer una ullada pels temples d’Angkor. El lloc és impressionant, hi ha temples per tot arreu. Hem començat per Angkor Thom i Angkor Vat. El primer té el temple de Bayon (dintre de Angkor Thom) que simplement és espectacular, les seves torres tenen una cara que mira a cada direcció, i n’hi ha moltes!!!!


El segon dia per Angkor hem anat a Preah Khan, Thommanon, Chau Say Tevoda, Ta Keo, Ta Prohm., Banteay Kdei i a Srah Srang. El temple de Ta Prohm és el que hi ha tot d’arbres per sobre del temple, de fet hi ha llocs del temple que s’aguanten pels arbres.
El tercer dia hem visitat Banteay Srei (aquest té un detall picat a la pedra exquisit, és d'un color vermellós i està una mica lluny de la majoria de temples però és imprescindible!!!!), Ta Som, Banteay Samré i Pre Rup. Avui només quatre temples, no ens han quedat gaires per veure. El de Ta Som la porta est hi ha un arbre que abraça per complert tota l’entrada, personalment és el millor lloc on es pot veure com la natura intenta recuperar el terreny perdut però "respectant" el que hi ha.
Val la pena vindre només a Cambodja per veure aquest conjunt de temples, la ciutat de Siem Reap també està força bé, amb bastantes cases de l’época colonial. Demà ja marxem cap a Phnom Penh per estar-hi uns tres dies avanç d’anar cap al Vietnam. Ja us explicaré….

3 comentarios:

EDGAR dijo...

Ei Joan;
Que tal? Espero que tots bé i que la mamà estigui seguint el vostre ritme sense fotre massa la xapa ni barallant-se amb els lugareños, tot i que segur que algu ja deu haver patit els seus sobtats canvis d'humor. La veritat és que la nostra nebodeta ha sortit molt apanyada i per sort per ella no s'assembla gens al Dani...hahahahahaah...El dia del part va ser complicat ja que va ser després del mega concert de The Cure i tant papa-dani como jo anavem amb un resacón dels que fan época. No és per fotre't les dents llargues, però la veritat és que va ser un concertàs amb perles com Catch, Push, Killing an arab, Grinding halt, Primary, Disintegration, One hundred years,10:15 saturday night...un concertàs...el primer bis que van fer, una mica més i m'ofego: del tirón van tocar: At night, M i Play for today...ni una puta cançó per agafar aire...però tu tranqui que aquests tornen a venir segur ja que els hi queda corda per rato...i el mes que ve: Barricada...com quan teniem 15 anys...A ballar pogos amb l'amic Escudé...Per cert, aquest dissabte vaig fer la calçotada...Vaig tenir la mala sort de pillar la grip i no estava al 100% però vaig aguantar com un campió...Notición: el Marc Royo també està embarassat...Diga-li a la mamà que segur li farà molta ilusió...Bueno, ja paro de donar-te la tabarra...A cuidar-se, records als papás i tira que te vaaasssssssssssss

Taís i Ramon dijo...

Hola Joan!
Estem aki a caseta el Ramon, el Ferran i jo (Taís)envejan-te una miketa i rememorant els dies a Angkor. Estàvem comentant amb el Ferran la possibilitat de que ell vagi a Bali, enveja màximaaaa..!!!
T'enviem un petonàs i et desitjem ke segueixis disfrutant com ho estàs fent, cabron! ara entenc com et senties tu!! muaaaaa

Pepe y Laura dijo...

Que Paixa de nuevo bernat!!!!
Felicidades por la parte ke te toca con lo de la sobrina.
Veo que tu sigues igual pasandolo fatal....
Que tal con tus padres? Y con tu madre? Te da mucha guerra, deles recuerdos.
Ciaoooooo
Pepe