viernes, 7 de marzo de 2008

Dia de reflexió, s'acaba la campanya electoral

Menys mal que m'he perdut tota la campanya electoral d'uns polítics que al final no serveixen per res. Els manen més les empreses que els interessos de la població. Una democràcia que avui podem dir que és una nova dictadura dels polítics i que se'ns riuen a la cara. Els nostres vots només són una farsa del tot el que envolta la política. Ja no hi ha esquerres, estan massa ocupades per estar a la dreta i guanyar tots els diners que poden, tenen ànsia de poder, mireu al Carod!!! Ara està d'acord amb l'estatut???? El primer tripartit el van dissoldre per l'estatut i vàrem tindre un altre cop eleccions i veure com tornaven a formar coalició: UNA MOFA. El poder els corrompeix a tots sense cap excepció. Si el vot en blanc no és repertis entre les majories, tothom tindríem que dir-lis que ja prou!!!!


Però a banda de tot això el que és important és que el diumenge no surti el capullo del Rajoy!!!
Si surt jo no torno!!!!

1 comentario:

JR dijo...

passssaaaa Joan!!!
Ja veig que segueixes sent un amant de la vida política en general...doncs no t'has perdut gran cosa...un parell de debats cara a cara i molt farsa com sempre...el que t'has perdut és l'ELIMINACIÓ DEL MADRID DE LA CHAMPIONS!!!!! Va sé brutal..l'Edgar em va enviar un missatge que no vaig entendre fins que li vaig preguntar al cambre qué havia fet el Madrid...doncs fantàstic...a sobre tenen els collons de dir que "a veces el futbol tiene esto y no gana el mejor (segur que no van veure el gol en fora de joc del Raúl..)". totá: que el Barça sense el Messi però viu a les tres competis i el madrid kk.
Canviant de tema la Stephanie molt bé. El nen/a està enorme i ja pesa 3kilos i pico. L'altre dia va disfrutar molt escoltant el Wim Mertens (dos hores de concert...) i demà li toca provar calçots i romescu...els teus amics s'han rajat tots (sembla que aquest any no hi haurà guerra de calçots...).
Doncs re tu...fins aviat i ja veus:els papas demà ja els tens allà dient-te que tornis.
una abraçada i fins aviat

Dani